Vacature Account Manager

Ter uitbreiding van het bestaande team zijn we op zoek naar een gedreven Account Manager. Omdat we groeien en willen blijven groeien, hebben we een extra Account Manager nodig. Iemand die bruggen kan bouwen tussen de klanten en de rest van het bedrijf. Iemand die aanvoelt wat mensen nodig hebben en dat ook kan benoemen. Een Account Manager die meerwaarde biedt voor klanten, medewerkers en Netwerk.

Netwerk N.V. is specialist in projectondersteuning (projectsourcing) van technisch hooggekwalificeerde medewerkers. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de (petro)chemie, staal-en industriebouw, farma- en food industrie. Werknemers die via Netwerk N.V. aan de slag gaan, zijn onder meer projectleiders, discipline ingenieurs (mechanical engineers, electrical engineers,…), preventieadviseurs, werkvoorbereiders…

Allemaal verschillende profielen van mensen. Met jou als gemene deler.
De Account Manager die weet hoe mensen behandeld en geservicet willen worden.

Je uitdaging als Account Manager

In zijn meest simpele vorm: als Account Manager beheer je een netwerk van klanten en medewerkers en breng je beiden samen op een wijze waar ze allen beter en vrolijk van worden.
Daartoe leg je contacten, selecteert, interviewt, stelt voor, brengt samen, intermedieert, lost op, faciliteert, masseert, dialogeert, intervenieert… get the picture? Het gaat allemaal om mensen en relaties.

Je kwaliteiten als Account Manager

 • Door je empathische houding en analytische geest weet je de behoeften van klanten meteen in te schatten
 • Als echte relatiebouwer onderhoud en verdiep je de bestaande contacten met je klanten en je medewerkers. Daartoe maak je gebruik van je excellente communicatie skills en oprechte interesse in mensen.
 • Je bent een winnaar doordat je snel en kort op de bal speelt, maar toch verlies je nooit de fair-play uit het oog
 • Je werkt het liefst gestructureerd en oplossingsgericht, je bent gefocust en laat je niet afleiden door bijkomstigheden.
 • Door je pro-activiteit en creativiteit zie je mogelijkheden waar anderen terugdeinzen… en dat geeft je net dat extraatje meer
 • Administratief hoef je geen kei te zijn, maar je begrijpt wel dat het gebruik van digitale tools je administratie tot een minimum herleidt.
 • Je hebt minimum een bachelor denk- en werkniveau
 • Als persoon ben je open, professioneel, en sta je voor kwaliteit
  Heb je affiniteit met een technische omgeving en/of ervaring als accountmanager, is dat leuk meegenomen

Wat je mag verwachten

 • Een bijzonder collegiale omgeving waarin je jezelf kan zijn en ontplooien
 • Een team van medewerkers die je ondersteunen in je activiteiten
 • De vrijheid om je tijd grotendeels zelf te beheren, maar ook de verantwoordelijkheid om daar resultaat aan te koppelen
 • Een aantrekkelijk salarispakket, afgestemd op je bijdrage aan de organisatie

Contact

Bel even met Stijn op +32 486 85  65 64

Of laat je gegevens achter, dan belt hij je zelf.

Bel me liefst voor 12una 12una 18u

Wil je al kort iets vertellen?