Project ingenieur – Antwerpen

13 Sep Project ingenieur – Antwerpen

Introduction

Wij zijn dringend op zoek, voor onze klant in de Antwerpse haven, naar een project ingenieur!

Startdatum is 01/10/2017, en de looptijd zal +- 2 jaar zijn!


Function

Management diensten mbt technische projecten binnen het door de klant opgegeven kader op het gebied van kost, timing en kwaliteit, in overeenstemming met de wettelijke en de de klant zijn vereisten.

Dit houdt onder meer in:

· Aansturing van de externe engineering bedrijven om zo succesvolle projecten te realiseren en dit in een veilig, milieuvriendelijk, functioneel/ergonomisch en kwalitatief ontwerp.

· Opvolging en controle van de prioriteiten en de projectmijlpalen van de projecten zodat de planning kan gerespecteerd worden. Dit aan de hand van een opgezette planning.

· Kostenopvolging van de projecten en correctie van de kostenraming.

· Controle of alle technische documenten die van buiten de site komen, overeenstemmen met de laatste procedures, specificaties en de praktijk in samenspraak met het hoofd van de afdeling Engineering van de klant.

· Bestelling van alle materiaal waarvoor technische specificaties nodig zijn, samen met de afdeling aankoop van de klant en na nazicht door het hoofd van de afdeling Engineering van de klant of zijn afgevaardigde.

· Overleg met alle betrokken afdelingen zodat een vlotte integratie van het project kan verzekerd worden.

· Ontwikkeling van technische concepten en oplossingen voor problemen bij projecten om de objectieven van het project te kunnen realiseren.

· Ontwikkeling van technische en projectkennis door training over nieuwe technologieën, verbetering van de know-how van het projectmanagement.

· Opstelling van ramingen en projectschema´s voor normale projecten, gebruik makend van de gebruikelijke technologie.

· Nazicht van gebruikelijke specificaties en eventueel deelname aan netwerking van de groep om advies te geven.

De projecten worden toegekend door het hoofd van de afdeling Engineering. De nodige info dient aan het hoofd van de afdeling Engineering verstrekt te worden voor de opvolging van de projecten.

Requirements

· Opleiding: Burgerlijk / Industrieel Ingenieur.

· Ervaring: minimaal 10 jaar, waarvan min. 6 jaar in een gelijkwaardige functie.

· Grondige technische kennis van materialen en/of petrochemische installaties.

Offer

Een boeiende job met de nodige verantwoordelijkheid

Persoonlijke opvolging in je professionele bezigheden

De mogelijkheid om verder te groeien in je vakgebied

Een correct salaris aangevuld met extralegale voorwaarden (freelancers komen ook in aanmerking)

De kans om deel te nemen aan spraakmakende projecten

Application

Voor meer informatie neem je contact op met Franky Van Looveren, via telefoonnummer +32 483 32 62 76 of mail op franky@netwerkbelgium.com

Netwerk nv is dé organisatie van en voor technische professionals. Wij verbinden technische professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat: jou als technische professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers versterkt en blijvend verbetert. Ben jij een technisch hoger opgeleide professional met expertise door jarenlange ervaring? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Ben jij een Netwerker ten voeten uit: Fatsoenlijk, professioneel, transparant, open en eerlijk, warm en menselijk? Dan willen we jou graag leren kennen. Samen pakken we de opdrachten aan, samen gaan we voor beter!ALWAYS A GREAT JOB!Want voor minder doen we het niet!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.