Opleiding

Technische opleidingen

Omdat we goede projecten hoog in het vaandel dragen en onze dienstverlening steeds naar een hoger niveau willen tillen, organiseert Netwerk in samenwerking met een aantal vakspecialisten praktijkgerichte opleidingen.

Onze docenten zijn vakspecialisten die alle ins en outs van hun vakgebied kennen. Zij staan zelf vaak ook nog in het werkveld en zijn op die manier volledig mee met de laatste nieuwe tendensen en bewegingen.

Voor de huidige opleidingen kan je niet meer inschrijven. Wil je wel op de hoogte blijven wanneer er nieuwe opleidingen starten? Laat dan hier je gegevens achter.

Stuur mij interessante vacatures


Please leave this field empty.

Werkvoorbereider Mechanical

Inschrijven: tot 15 augustus 2017
Screening: 3 juli en 22 augustus 2017
Opleiding: 5 september tot en met december 2017
Op dinsdag- en donderdagavond
Prijs: 2500 euro

Meer informatie
banner opleidingen landingpage wv

‘By failing to prepare, you are preparing to fail.’

Grote woorden van een grote meneer. Benjamin Franklin was dan wel geen mechanisch werkvoorbereider, maar zeer zeker wel een voorbereid man. Voor een groot werk opgestart wordt, is het dan ook van cruciaal belang om een aantal voorbereidingen en inschattingen te maken.
Op die manier kan er rekening worden gehouden met de mogelijke risico’s, de doorlooptijd en het budget. Hoe beter de taak van werkvoorbereider wordt uitgevoerd, hoe beter het project vaak verloopt.

Industriële Pijpleidingsystemen

Inschrijven: tot 15 augustus 2017
Opleiding: van 25-09-17 t.e.m. 25-10
10 avonden op maandag en woensdag, van 18u30 tot 21u45
Prijs: 200 euro

Meer informatie
banner opleidingen landingpage

A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.

De opleiding biedt je een technische bagage in de piping-discipline. Na afloop ben je in staat tot het analyseren en bekritiseren van opstellingstekeningen, (her)ken je soorten begrippen van pijpmaterialen en ondersteuningen, kan je pijpfabricaten en montagebestekken interpreteren en ben je op de hoogte van de goedkeuringen door verschillende regelgevende instanties.