Xander, korfballer en consultant

17 Jul Xander, korfballer en consultant

Korfbal is een echte familiesport die je van jongs af aan doet. Je begint er mee op je 6de en waar het eindigt weet je niet. De mensen die je daar leert kennen zijn vrienden voor het leven. Je doorloopt alle fases van het leven samen, van de lagere school tot… Wees maar zeker dat je elkaar goed leert kennen. Vanaf je 19de behoor je tot de spelersgroep die het moeten waarmaken voor de club. Je gaat soms door moeilijke momenten maar behaalt ook geregeld successen. Als je dit kan doen met de mensen die je al je hele leven kent, dan worden de dieptepunten minder diep en de hoogtepunten nog mooier.

Voor Netwerk ben ik aan de slag als consultant. Ik kan moeilijk stilzitten en net daarom past deze job me perfect. M’n mond staat zelden stil, dus is langsgaan bij bedrijven en medewerkers een ideaal moment om me uit te leven en mijn tong de vrije loop te geven. Bij Netwerk vind ik een combinatie van alles terug en dat maakt Netwerk ideaal voor mij.

Netwerk is een totaalverhaal. Samen met onze externe collega’s zijn we mee verantwoordelijk voor het al dan niet succesvol behalen van de gestelde doelen. Samen werken we aan dat succes en ieders inspanning wordt enorm geapprecieerd. Dat maakt van Netwerk een leuke werkplek.
Iedereen draagt bij tot het verhaal en zo creëer je zelf “always a great job”

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.