Victor, wielrenner en supervisor tank herstellingen

15 May Victor, wielrenner en supervisor tank herstellingen

Om na het werk het hoofd volledig leeg te maken en de dagelijkse rush van de job te laten afglijden rij ik elke dag met de koersfiets naar het werk. 30km op en 30km weer terug zorgen ervoor dat ik zowel op de job als thuis de rust zelve ben. Als ik dan in het weekend met de vrienden ga rijden, kan ik makkelijk het tempo aangeven. Wielrennen, het is meer dan een hobby.

Als supervisor general permit coordinator bij Total ben ik verantwoordelijk voor alles wat veiligheid en milieu aangaat bij de verschillende tanks. Ik volg dan ook dagelijks de inspectierapporten op en check die met de vooropgestelde scope. Op de dagelijkse vergadering is het onder meer mijn taak om mee te bepalen wat er de volgende dag gebeurt. Prioriteiten scheiden van bijzaken en daar de verantwoordelijkheden voor dragen, dan helpt het om veertig jaar ervaring aan boord te hebben.

Met 40 jaar ervaring in tankherstellingen, is deze job eigenlijk dat wat ik echt nodig had. Netwerk gaf me de job van mijn leven. Da’s pas Always a Great Job!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.