Kurt, ijshockeyspeler en werkvoorbereider

17 Jul Kurt, ijshockeyspeler en werkvoorbereider

Ijshockey is dé sport waar ik me volledig kan uitleven na een drukke werkdag/week. Even alles vergeten en volledig opgaan in het spel. Jaren geleden stond ik mee aan de wieg van de recreantencompetitie. Het mag duidelijk zijn: ijshockey ligt me nauw aan het hart. En ik heb het ook gewoon nodig.

Daarnaast kan ik enorm genieten van een gezellig etentje of een leuk terras met vrienden/familie. De juiste mensen en lekker eten zorgen ervoor dat ik mijn levensmotto elke keer opnieuw kan beleven.

Life’s GOOD!

Voor Netwerk ben ik momenteel aan de slag als werkvoorbereider. Ik doe de werkvoorbereiding langs productiekant om installaties of gedeeltes van installaties veilig te stellen zodat de mechanische werken op die installaties veilig kunnen worden uitgevoerd. Tussendoor kijk ik P&iD’s na en breng de aanpassingen in kaart zodat deze up-to-date blijven.

Ik hou van afwisseling en vind het fijn dat ik mijn ervaring die ik bij bedrijven opdoe, kan delen met de mensen van bedrijven waar ik in de toekomst zal worden ingezet. Op die manier maak ik van elke job “Always a great job”.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.