Els, marathonloopster en property manager

21 May Els, marathonloopster en property manager

Ik heb heel veel vrienden, sport graag en geniet van reizen, kunst, natuur, architectuur en eten. Dit alles probeer ik te combineren door oa te gaan lopen met vrienden in het Middelheim, het Peerds bos of op mooie plekken in het buitenland: marathon van Barcelona, marathon van Chang Mai in Thailand,…
Wanneer ik op vakantie ga, wil ik genieten van de zon, de natuur, sport, de zee, mijn vrienden, cultuur, een goed boek en eten. Helemaal ertussenuit!

Ik werk als externe voor Netwerk bij Niras, de Nationale instelling voor radio actief afval en verrijkte splijtstoffen.
Ik ben property manager, wat ondermeer volgende taken inhoudt:

 • Ik ben verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt vastgoedbeheer door oa
  • de behoeften te analyseren, alle gegevens te verzamelen en een volledig assetplan op te maken per site. Zo kunnen de eigendommen (terreinen, gebouwen, installaties,…) op lange termijn strategisch ( technisch, financieel, juridisch,….) beheerd worden.
  • het departement property & facility verder uit te bouwen, nadat we dat hebben opgestart
 • Verder geef ik leiding in ons interne team en speel ik er een operationele rol
 • Ik fungeer als tussenpersoon tussen diverse andere personen en instanties (zowel intern als extern )

Vanaf het ontwerp van de bouwwerken tot en met de oplevering van een nieuw kantoorgebouw, ben ik bezig met het opstellen van een programma, opmaken van het haalbaarheidsplan, het aansturen van een team intern en extern ( ingenieur, architect,aannemer,.. ).

Een boeiende job, want het is een combinatie van het technische (radioactiviteit) en het creatieve (het bouwen van uitdagende, mooie, ecologische gebouwen) op een respectvolle manier naar de natuur en de mensen. Een job waar ik een uitdaging heb om het departement property & facility management op te bouwen en uit te bouwen, waar ik mijn brede kennis van de bouw kan toepassen op verschillende gebieden, namelijk het technische, commerciële, juridische en financiële en vooral: waar ik mensen kan motiveren, stimuleren en laten groeien.

Always a great job betekent voor mij

 • elke dag gaan werken met de glimlach;
 • dat ik elke dag iets bijleer;
 • het uitvoeren van nuttig en integer werk ;
 • dat ik elke dag schoonheid ( hier ecologisch en mooie architectuur: kantoorgebouw ) kan creeëren in de wereld op een respectvolle manier naar mensen toe;
 • dat ik mensen kan motiveren, laten groeien,..

Netwerk is een organisatie die de mensen op een integere, correcte en respectvolle manier behandelt, het is een organisatie waar je jezelf kunt zijn en die goed voor haar mensen zorgt. Bijna als in een familie.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.