Elke, brocante liefhebber, tuinier en Management Assistant

31 Jul Elke, brocante liefhebber, tuinier en Management Assistant

Brocante
Spullen die er doorleefd, versleten en zelfs verweerd uitzien, die hebben karakter, charme en een romantische uitstraling. Ik hou ervan als het geleefd heeft en het één en ander heeft meegemaakt. Soms zijn brocante spulletjes te oud en verweerd en krijgen ze een nieuw verfjasje om ze zo weer bruikbaar te maken. Op een regenachtige dag naar rommelmarktjes of tweedehandswinkels trekken op zoek naar dat ene snuisterijtje geeft me op slag een goed gevoel.

Groene vingers, zwarte handen
Ik ben gek op tuinieren:mijn romantische tuin herbergt heel wat bloeiende planten, grote bomen en tal van mooie zithoekjes, paadjes, een pergola, rozenbogen, een waterpartij, beelden, ornamenten en charmante potterie. Weer of geen weer, winter of zomer, ik kan niet stilzitten. Gelukkig is er altijd wel iets te doen ☺! En het resultaat mag er zijn, dat is mijn drijfveer!

Always a great job!

Als Management Assistant zorg ik ervoor dat alles (achter de schermen) op rolletjes loopt. Waar nodig geef ik ruggensteun aan de directie, de account managers en het hele back office gebeuren. Op die manier zorg ik er mee voor dat iedereen over de  nodige middelen beschikt om vlot zijn/haar job te kunnen uitoefenen.

Ik hou van een job met veel afwisseling, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Van mensen helpen en blij te maken. Zorgen voor de zon in huis en luisterend oor zijn voor de collega’s.
En dat heb ik bij Netwerk gevonden! Ik blijf telkens weer voldoening halen uit mijn job. En het resultaat mag er zijn, dat is mijn drijfveer!

Ik kan met veel mensen door één deur en zie altijd het positieve. Da’s ook niet onbelangrijk he! Elke dag met goesting komen werken. Je goed voelen tussen de collega’s en met je takenpakket.
De voldoening die je eruit haalt wanneer je collega’s, klanten of medewerkers kan helpen. Da’s always a great job!

Netwerk, dat zijn voor mij toffe, gedreven collega’s die het beste voorhebben met Netwerk en elkaar. Echt een hele fijne ploeg die graag in de bres springt voor mekaar.
Er wordt eerlijk en open gehandeld en gecommuniceerd en er is geen “kloof” tussen medewerkers en management dus als je met iets zit, kan dat makkelijk besproken worden.
Iedereen wordt geapprecieerd om wie’ie is. Er wordt gekeken naar jou in je geheel. Iedereen heeft wel een kantje dat niet helemaal perfect is, maar dat wordt dan wel gecompenseerd door een ander kantje en collega’s: da’s een team. En heb je eens een mindere dag? Dan zetten de collega’s alles in om je op te beuren! ☺

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.