De Netwerk kernwaarden

Elk jaar verwelkomen we vele nieuwe collega’s. Maar terwijl alles groeit, blijven onze waarden steeds dezelfde.

Ze beschrijven wie we zijn. Of beter: willen zijn. Het is onze ambitie, iets waar we naartoe werken. Elke dag klopt het iets beter. Ook dankzij jou. Want jij kan elke dag iets verzinnen en doen waardoor Netwerk er meer aan voldoet.

Dat kan met iets groots, dat kan met iets kleins. Een goed woordje bij een collega. Een telefoontje naar iemand die je kent. Als enige dat gekke product opnemen. Een functionaliteit bouwen waarvan je denkt: cool. Een klant niet zomaar blij maken, maar heel erg blij maken. Bij elkaar opgeteld vormt dit een stortvloed aan verbetering.

We onderscheiden ons door fatsoen en dat maakt ons uniek in onze wereld.

Fatsoen.

Netwerk ten voeten uit.
Gewoon fatsoenlijk in de breedste zin van het woord: in de afspraken die we maken met onze medewerkers, de contracten die we opstellen, de
verloning die we bieden, de onderhandelingen die we voeren met klanten, de oplossingen die we bedenken bij moeilijkheden…
Het is de essentie van Netwerkers: respect, lange termijn denken, ethiek.

Dagelijks 100% bezig met jouw belangen, jouw volgprojecten en jouw toekomst.

We wéten waarover we praten. Zo niet, dan doen we niet alsof. Dan gaan we gaan op onderzoek uit en komen terug als specialist.

We zijn vaak heel erg voor of heel erg tegen. Dat is niet zwart-wit, dat is gepassioneerd zijn. We zijn mensen met een mening, een onderbouwde mening. Over het bedrijf en de projecten waar we aan werken.

Dat is gaaf. Dat is bijzonder.
We verstoppen ons niet achter meningloze acteurs, grijnzende modellen, futloze teksten of een saaie website. Liever Geert, Els, Arianne, Fatima of Vic, die er écht wat van weten.

Netwerk groeit en verandert continu. Soms omdat het kan, soms omdat het moet. Dat vraagt een hoop van medewerkers, business partners, systemen en processen. Flexibiliteit zit daarom in ons bloed. Kan dit systeem ook 100x zoveel aanvragen aan? Wat als er 1.000 mensen bij Netwerk werken?

We zijn altijd kritisch, willen altijd méér. We meten, proberen, trekken onderbouwde conclusies. Iedereen heeft een wensenlijst, weet 10 dingen die nu écht anders moeten.
Die instelling maakt ons uniek.

Voel het verschil tussen ‘Hoe kan ik u van dienst zijn’ en ‘Wat kan ik voor je doen’. Het laatste is Netwerk. Daarom kom je bij Netwerk even snel iemand tegen in pak als in jeans. Zit de directeur gewoon op de werkvloer. Spreken we klanten persoonlijk aan. We houden niet van lagen en hokjes, wel van respect.

Dat valt op. Bij klanten, die we obsessief tevreden willen maken. Bij leveranciers, die ons zien als lange termijn partner.
Respect ontstaat alleen bij gelijkwaardigheid.

We doen wat we beloven. En we luisteren, staan open voor kritiek. Omdat we het samen beter weten dan alleen.

We zijn eerlijk en direct, ook als dat moeilijk is. Omdat je tegen mensen gewoon de waarheid vertelt.

We geven mensen een plaats

Netwerkers zijn mensen. Daarom is er altijd tijd voor een kop koffie, een babbel, een mop, een schouderklopje, een spontane serenade tijdens het werk …

Een iets te gezellige drink en de pijn de volgende ochtend, als we er toch staan, koffiekoeken op een doordeweekse dinsdag op project…. Maar ook als het wat moeilijker gaat, zijn we er.